Новости

Previous Следно
ОГЛАС ЗА РАБОТНО МЕСТО - ПЕКАР
16. 12. 2014
ОГЛАС ЗА РАБОТНО МЕСТО - ПЕКАР Скопски пазар АД објавува ОГЛАС ЗА РАБОТНО МЕСТО ПЕКАР Кандидатот треба да ги исполнува следниве кр... Повеќе ›
Слободен деловен простор 2014
01. 12. 2014
Слободен деловен простор 2014   - Се издава деловен простор на ул. Маршал Тито во Кавадарци на спрат во површина од 666м2.- Се... Повеќе ›
Скопски Пазар - дел од Кариерен Експо 2014
14. 11. 2014
Скопски Пазар - дел од Кариерен Експо 2014 Компанијата Скопски Пазар учествуваше на вториот по ред, ,,Кариерен Експо 2014” кој се одржа на ден ... Повеќе ›
САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - 2014
14. 10. 2014
САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - 2014 СКОПСКИ ПАЗАР СЕ ПРЕТСТАВИ НА САЕМОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 14.10.2014. Денес на саемот за вработување, Ско... Повеќе ›
СКОПСКИ ПАЗАР ОТВОРИ НОВ СП МАРКЕТ ВО ЦЕНТАР
06. 08. 2014
СКОПСКИ ПАЗАР ОТВОРИ НОВ СП МАРКЕТ ВО ЦЕНТАР На 06.08.2014, Скопски Пазар АД Скопје отвори нов супермаркет од ланецот СП маркети во општина Цента... Повеќе ›
МЕСТО ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА БАТЕРИИ
30. 07. 2014
МЕСТО ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА БАТЕРИИ Скопски пазар во соработка со друштвото за управување со отпад „Нула Отпад“ како колективен постапув... Повеќе ›
Скопски Пазар подржувач на Охридско Лето и Илинденски Марш
27. 07. 2014
Скопски Пазар подржувач на Охридско Лето и Илинденски Марш Поддршка на културата е една од главните приоритети во рамките на програмата за општествена одговорн... Повеќе ›

За Скопски Пазар

about

Скопски пазар АД е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и во трговијата увоз-извоз. Повеќе ›

Видео

Клуб Картичка

club-card-front

Аплицирај веднаш за новата Клуб картичка на Скопски Пазар Повеќе ›

Финансии

finansii

И покрај крајно неповолното економско опкружување во кое ги извршуваше своите редовни активности, Скопски пазар успеа да ги зголеми приходите. Повеќе ›

За пазарите

pazari

Скопски пазар АД има оформено десетици пазаришни капацитети со  површина од преку 100000м² затворен и отворен пазаришен простор, со преку 2620 продажни места. Повеќе ›

?>?>lipitor pharmacie arava generic allegra comprar en línea
http://www.smwc.edu/?itemid=498650&serie... premarin comprar online http://www.smwc.edu/?itemid=759389&serie...
achat cialis en ligne comprare cialis in italia viagra billig online http://www.lameta.univ-montp1.fr/?itemid... http://www.lameta.univ-montp1.fr/?itemid... acheter pantoprazole online http://www.jvbrown.edu/?&sn=get&cat=5592... naltrexone comprar en línea costo crestor
pas cher ditropan acheter omeprazole en ligne http://www.ville-tence.fr/?size=499304&p...