Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Брендови

Пазари

Скопски Пазар управува со 13 зелени пазари со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги. 

Трговска дејност

Трговската дејност, компанијата ја врши преку првиот е-супермаркет во Македонија www.doma.mk.

Деловен простор

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од cartoon porn videos деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Угостителска дејност

Компанијата врши и сопствена угостителска zithromax online дејност во Ресторанот „14“ во Скопје, населба Тафталиџе.

purchase microsoft word 2003 online http://uasd.edu.do/index.php?b...ffice-2013
    https://ehs.utah.edu/sites/all...or-windows office 2010 buy online
adobe creative suite 6 design standard upgrade mac final cut pro x macbook air