Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на сајтот на Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компанијата ја врши преку cartoon porn videos првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно propecia online наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а write my essay for me останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и porn cartoon сопствена угостителска дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, населба Тафталиџе.

buy microsoft office project 2013 online http://uasd.edu.do/index.php?b...0-download
    product key for microsoft office 2013 home and business https://ehs.utah.edu/sites/all...o-download
indesign cs6 trial mac microsoft access 2010 software