za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

ДЕН Porn Stars НА ЗДРАВЈЕТО!

Скопски пазар ја hot milfs поддржа кампањата по повод 7 април - "Денот на здравјето"

По повод 7 април - светскиот ден на здравјето, денот кога е создадена Светската здравствена организација, Скопски Пазар во соработка со Црвениот Крст на porn cartoon град Скопје и приватната болница Ремедика, успешно организираше соодветни активности за своите потрошувачи.

Активностите беа поделени во неколку дела. Одбележувањето започа од 10 часот во ТЦ СП Планет каде што имаше крводарителна акција што ја спроведе Црвениот Крст на град Скопје. Акцијата траеше до 15 часот. Во истиот термин од 10 до 15 часот, стручен тим од Ремедика изврши short term loans бесплатни прегледи на шеќер во крвта и притисок во СП Планет и дополнително во СП маркетот во Расадник.

http://uasd.edu.do/index.php?b...2011-price buy photoshop cs6 upgrade
    indesign cs6 mac https://ehs.utah.edu/sites/all...oad-64-bit
autodesk inventor professional 2012 download acrobat 10 pro extended