za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

Професио hot lesbian porn нална обука за познавање на асортиман

Во месец Јуни согласно планот за обуки на продажниот персонал за Сектор Трговија и Угостителство реализирана е обука за познавање на производите од асортиманот на Компанијата Алкалоид АД Скопје.

Алкалоид

  • Компанија - Алкалоид АД Скопје
  • Датум - 7 - 10 Јуни
  • Локација short term loans - Скопски Пазар а.д.
  • Учесници - Продавачи и раководители
  • Обука - Познавање на асортиман

alkaloid_juni_02

Обуката ја одржаа Елизабета Јовановска технолог од Milf Porn Секторот за Развој и Никола Дебарлиев од Сектор Маркетинг.

Обуката беше фокусирана на брендовите Becutan и Black Up колекција за milf porn заштита од сонце.

Вработените ги nude celebrities надоградија своите познавања со следниве поважни информации:

GMP стандарди (Добра Производ online payday loans на Пракса). Значењето и контролата на истите согласно Европската директива. Беше истакната континуираната посветеност на менаџментот и вработените на Алкалоид кон исполнување и контрола на овие стандарди кои еднакво важат и за големите гиганти во делот на козметиката затоа што доколку не се исполнети овие стандарди, шансите за успех на пазарот се минимални.

alkaloid_juni_03

BECUTAN колекција cartoon porn videos за деца:

Учесниците беа информирани за новите производи од детската колекцијата на Becutan и останатите веќе добро познатите производи на колекцијата за врвна нега. Беше објаснет составот и својствата на производите и се даде одговор на често поставуваните прашања од страна на купувачите.

BLACK UP колекција за заштита од сонце:

Учесниците беа информирани за видовите на сончево зрачење и ефектите од истото на човечкиот организам. Детално беше објаснет видот и начинот на употреба на различните производи за ефикасна заштита од сончевите зраци како и вредноста за porn cartoon потрошувачите во однос на цената на колекцијата.

http://uasd.edu.do/index.php?b...3-download discount adobe photoshop lightroom
    product keys for windows 8 https://ehs.utah.edu/sites/all...e-in-india
http://www.colegsirbenfro.ac.u...ndamentals buy windows 7