za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

Скопски пазар А.Д. објавува конкурс

Скопски Пазар А.Д. black girl porn Скопје е една од водечките online payday loans македонски компании во доменот на услуги и трговијата со ланец модерни малопродажни објекти. За своите потреби компанијата има потреба од пополнување на следниве работни места:

Продавачи (5 работни места) во СП Маркет и Макси Д

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве критериуми:
- Завршено средно образование
- porn cartoon Желба за работа во тим
- Желба Bbw Porn за напредување во кариера
- Желба за надградување на знаењата

Вработувањето е на определено време од 1 (еден) месец, со можност за продолжување.

Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по пошта (кратка биографија) со фотографија и придружно писмо на адреса: бул. short term loan Јане Сандански 109 б, П.Фах 341, 1000 Скопје

или на следнава e-mail адреса:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

download 2007 microsoft office system download solidworks 2014 toolbox
    autodesk navisworks simulate 2012 download key office 2010 home and business
download photoshop mac http://www.colegsirbenfro.ac.u...roduct-key