za_skopski
Дома Кариера Практиканти
Е-пошта Печати PDF

Практиканти

Како социјално одговорна компанија иднината ја градиме со поддршка на milf porn млади и особено талентирани поединци.

На студентите им нудиме можност да учествуваат во работниот процес и на тој начин им овозможуваме да го усовршат своето знаење преку конкретно зададени задачи и со обединување на теоријата и практиката.

Стажирањето кај нас е комбинација на практични знаења, black girl porn економски расудувања и интересни проекти. Практиката им овозможува на студентите да дознаат повеќе за секојдневната работа во компанијата.

Со таа цел имаме успешна соработка со phone porn Европскиот универзитет и Американ Колеџ од Скопје.

download adobe photoshop cs5 best price adobe acrobat xi standard upgrade
    office 2011 mac license https://ehs.utah.edu/sites/all...s-download
http://www.colegsirbenfro.ac.u...7-oem-disk photoshop cs6 online