za_skopski
Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Стандарди за услуга и грижа на купувачите.


Работилница: Стандарди за услуга и грижа на купувачите.
rabotilnica_11032010_01m rabotilnica_11032010_02m
  • локација: Скопски Пазар голема сала за состаноци
  • датум: 11 celeb sex videos Март - четврток 2010 година
  • термин: 12 milf porn - 15h
  • присутни: Раков celebrity porn одители на маркети и претставници од комерција
rabotilnica_11032010_05m rabotilnica_11032010_06m
Главни цели на работилницата:
  • Ревидирање на постоечките стандарди
  • Воспоставување на стандарди за справување get cash now со приговори од купувачите
rabotilnica_11032010_03m
И оваа година акцентот на компанијата е ставен на испорака на врвна услуга кон купувачите која ќе се постигне со пружање конзистентно одлична услуга со цел celebrity nude задоволување на нивните потреби.

Во hot lesbian porn своето обраќање Генералниот Директор Г-дин Сашо Давитковски истакна:

rabotilnica_11032010_04m „Скопски Пазар има многу квалитетен кадар. Сите ние заедно треба да се трудиме да ги пронаоѓаме вистинските луѓе и да им дадеме шанса да го дадат својот придонес во одржување на здрава, цврста и силна компанија. Кога сите ние, во комуникацијата со купувачите ќе ја раскажуваме „истата приказна“ тогаш можеме да зборуваме за имплементирање на стандардите и да докажеме дека ние работиме, создаваме и clomid online успеваме и во најтешки времиња.“
download adobe dreamweaver cc 2014 mac cheap windows xp home upgrade
    cd key microsoft office 2010 professional plus download windows 7 64 bit iso
autodesk inventor 2015 trial http://www.colegsirbenfro.ac.u...ress-stuck