cartoon porn videos ML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Обука за познавање на асортиман
za_skopski
Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Обука за поз hot milfs навање на асортиман

  • локација: Скопски пазар celebrity nude а.д.
  • датум: месец Март и Април
  • обука: познавање на hot lesbian porn асортиман
  • присутни: раководители од комерција, раководители на nude celebrities маркети и продавачи, претставници на компанијата Рудине

Очекувања од обуката:

стекнување на нови знаења за карактеристиките на производите и програмите кои ги работи Рудине, размена на искуства, информации со цел заеднички настап кон купувачите.

rudine_mart-april_01


Дел од учесниците имаа чест на една од сесиите да присуствуваат и највисоките раководители на двете компании.

rudine_mart-april_02


Имено, од страна на Престедателот на Управен Одбор Г-дин Сашо Давитковски на вработените и гостите им беше упатена порака континуирано да се стремат да бидат подобри личности и подобри професионалци.

rudine_mart-april_04


Директорот на Рудине Г-динот Мартин Марковски се осврна на традиционалното партнерст во помеѓу двете компании кое надминува 40 години успешна соработка како обврска и во иднина таа соработка да се продолжи на сите нивоа на комуникација.

rudine_mart-april_03


rudine_mart-april_05 Генералната оценка од страна на учесниците е задоволство од добиените информации, начинот на организација и презентација во пријатна и пријателска атмосфера, како и размена на драгоцени искуства кое на вработените во двете компании ќе помогне успешно да соработуваат и да постигнат позитивни резултати преку грижа за врвна услуга кон ценетите купувачи.

buy chief architect home design purchase mac os x 10.8
    ms project 2010 for dummies https://ehs.utah.edu/sites/all...roduct-key
http://www.colegsirbenfro.ac.u...ate-update windows 7 home premium iso download