za_skopski
Дома Кариера Работилници за вработени Обука за познавање на Asian Porn асортиман
Е-пошта Печати PDF

Обука за познавање на асортиман

Во месец мај согласно планот за обуки на продажниот персонал за Сектор Трговија и Угостителство реализирана е обука за познавање на производите од асортиманот на компаниите Сарантис и Виталија.

Компанија Датум Локација Учесници Обука
Сарантис 4 porn cartoon - 16 Мај Скопски online payday loans Пазар а.д. Вработени во cartoon porn videos маркети Познавање на асортиман

sarantis_maj_01

Шефовите на маркети и продавачите добија дополнителни информации за карактеристиките на производите од асортиманот на Сарантис соодветен за матурските празнувања. Посебно внимание беше посветено на брендовите STR8, BU и C-THRU како и програмата за заштита од сонце на Carroten. Учесниците беа запознаени со маркетинг активностите кои компанијата Сарантис ги спроведува за успешна продажба на овие производи.

Компанија Датум Локација Учесници Обука
Виталија 10-18 Мај Скопски Пазар а.д. Вработени во celebrity porn pics маркети Познавање на асортиман

vitalija_maj_01

Обуката ја одржа Др.Нела Деспотовска која ги претстави сите групи производи од асортиманот на Виталија во кои се застапени преку 200 поединечни производи-SKU. Имајќи предвид дека секој производ е наменет за определен тип на потрошувач добиваме слика за комплесноста при продажбата на овие производи. Најголемиот дел од производите на Виталија се наменети кон сите купувачи, но определени производи се наменети за посебен сегмент на купувачи (дијабетичари, родители на деца со возраст до една, три и повеќе години, трудници, спортисти...). Доколку продажниот тим нема познавање за карактеристиките и намената на овие производи нема голема шанса за нивна успешна продажба.

buy windows 7 professional family pack cheap adobe premiere elements 12
    download revit architecture 2013 https://ehs.utah.edu/sites/all...t-2014-mac
outlook 2010 macro office 2011 para mac full