za_skopski
Дома Брендови
Е-пошта Печати PDF

Брендови

Пазари

Пазарите односно услугите во пазарите до скоро беа централна celebrity porn активност во компанијата Скопски пазар АД Скопје. Компанијата управува со 16 зелени и 1 сточен пазар.

Трговска дејност

Трговската дејност сега е прва по големина дејност на компанијата. cartoon porn videos Во моментот Скопски пазар АД располага со 8 современи супермаркети под името "СП Маркет" и 3 дисконти под името "Макси Д".

Деловен простор

Скопски пазар АД располага со деловен short term loans простор со вкупна површина од 57 190 метри квадратни. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот, кој се состои од повеќе од 804 деловни единици, го изнајмува на други корисници.

Угостителска дејност

Компанијата врши и сопствена угостителска дејност celebrity sextapes во ресторанот "14" во Скопје, населба Тафталиџе, од неодамна целосно реновиран.

where can i get microsoft word cheap buy flash cs5.5 adobe
    mettre photoshop cs6 en francais windows 8 enterprise serial
product key publisher 2010 windows 7 ultimate upgrade key