za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на сајтот на Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Главна дејност на компанијата е трговија со производи за широка потрошувачка, а потоа следуваат изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје и угостителска дејност.

grafa-dejnosti

Во рамките на трговската дејност, компанијата во моментот располага со современи супермаркети kamagra online под името „СП Маркет“ и дисконти под името „Макси Д“. Голем број од производите се достапни преку првиот е-супермаркет во Македонија www.doma.com.mk.

За потребите на трговијата, компанијата располага и со современ магацински простор со вкупна површина поголема од 12.000 квадратни cartoon porn videos метри cialisviagras.com.

Скопски Пазар управува со повеќе десетици пазаришни капацитети за производи од широка teen celebrity porn потрошувачка со вкупна површина од преку 100.000 квадратни метри затворен и отворен продажен простор milf porn со преку 2.620 продажни места, од кои тезги се преку 2.433. Компанијата управува со 13 зелени и 1 сточен пазар.

Скопски Пазар располага со деловен простор со вкупна површина од  57.190 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го write my essay for me изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и celebrity nude сопствена угостителска дејност во Ресторанот „14“ во Скопје, hot milfs населба Тафталиџе.

buying adobe creative suite 5.5 design premium http://uasd.edu.do/index.php?b...ftware-hdr
    https://ehs.utah.edu/sites/all...7-ultimate ms project 2010 for dummies
photoshop cc price uk adobe acrobat x pro mac