za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на essay writing сајтот на Скопски пазар!

Скопски write my essay пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Главна дејност на компанијата е трговија со производи за широка потрошувачка, а потоа следуваат изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје и угостителска дејност.

grafa-dejnosti

Во рамките на трговската дејност, компанијата во моментот cartoon porn videos располага со современи супермаркети под името „СП Маркет“ и дисконти под името „Макси Д“. Голем број од производите се достапни преку првиот е-супермаркет во Македонија www.doma.com.mk.

За потребите на трговијата, компанијата располага и со современ магацински простор со вкупна површина поголема од 12.000 diflucan online квадратни метри cialisviagras.com.

Скопски Пазар управува со повеќе десетици пазаришни капацитети за производи од широка потрошувачка со вкупна површина од преку 100.000 квадратни метри затворен и отворен продажен простор со преку 2.620 продажни места, од кои тезги се преку porn cartoon 2.433. Компанијата управува со essay writing service 13 зелени и 1 сточен пазар.

Скопски Пазар располага со деловен простор со вкупна површина од  57.190 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и сопствена black girl porn угостителска дејност во Ресторанот „14“ во Скопје, населба payday loans Тафталиџе.

where can i buy mac os x 10.6 snow leopard buy adobe after effects cc 2014
    outlook connector for outlook 2007 32 bit https://ehs.utah.edu/sites/all...ofessional
download windows 7 oem iso download microsoft access 2013 trial