za_skopski
Home News СП Маркет Вработува

СП Маркет Вработува

Нови работни места:oglas

 • Продавачи на секција фрижидер во СП Карпош
 • Продавачи секција сала и каса во СП Карпош
 • Продавачи online payday loans на секција фрижидер во СП Тафталиџе
 • Продавачи секција сала и каса во СП Тафталиџе
 • Продавачи на секција фрижидер во СП Автокоманда
 • Продавачи секција сала и каса cartoon porn videos во СП Автокоманда

Работни задачи:

 • Услуга nude celebrities во согласност со процедурите на компанијата
 • Прием, редење, обележување и контрола на цени на секција фрижидер
 • Грижа за хигиена и celeb news исправност на производите, 
 • Опремата за работа и уредноста на просторот на секцијата

Потребни квалификации:
 • Најмалку завршено porn cartoon ССС
 • Пожелно е искуство на иста или слична позиција

Работата ќе се одвива во смени со следниот распоред на работно време:
 • 1 смена: од 07:00 до 13:40 часот
 • Меѓусмена: од 10:00 до 16:40 часот
 • 2 смена: од 15:20 real celebrity porn до 22:00 часот
 • Односно вкупно 40 работни часа во short term loans работната недела.

Услови: Личен доход од 11.000 денари

Вработувањето е celebrity nude на определено време од 1 (еден) месец, со можност за продолжување. Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по пошта резиме (кратка биографија) и придружно писмо во рок од 5 (пет) работни дена на адреса: ул.Ѓорче Петров бр.7, 100 Скопје.

Рок во кој ќе се изврши избор е од 45 дена до 120 дена во зависност од essay writing бројот на пријавените кандидати.

АПЛИЦИРАЈ ТУКА


photoshop cs3 download http://uasd.edu.do/index.php?b...t-discount
  windows 7 ultimate download microsoft adobe acrobat x pro download mac
shop windows 7 microsoft office for mac home and business 2011