za_skopski
Дома Прес Центар СП essay writing Маркет Вработува

СП Маркет Вработува

Нови работни cash advance места:oglas

 • Продавачи на секција фрижидер во СП Карпош
 • Продавачи секција сала и каса во СП Карпош
 • Продавачи на секција фрижидер во СП Тафталиџе
 • Продавач и секција сала и каса во СП Тафталиџе
 • Продавачи на секција фрижидер во СП Автокоманда
 • Продавачи секција сала и каса во СП Автокоманда

Работни задачи:

 • Услуга во согласност со процедурите на компанијата
 • Прием, редење, обележување и контрола на milf porn цени на секција фрижидер
 • Грижа за хигиена и исправност на производите, 
 • Опремата за работа и уредноста на просторот на секцијата

Потребни квалификации:
 • Најмалку завршено ССС
 • Пожелно е искуство на иста или слична позиција

Работата ќе се одвива во смени со следниот распоред на работно време:
 • 1 смена: од 07:00 до 13:40 часот
 • Меѓусмена: од 10:00 до 16:40 часот
 • 2 смена: од 15:20 до 22:00 часот
 • Односно вкупно 40 celebrity nude работни часа во работната недела.

Услови: Личен дох celebrity news од од 11.000 денари

Вработувањето е на определено време од 1 (еден) месец, со можност за продолжување. Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по пошта резиме (кратка биографија) и придружно писмо во рок од 5 (пет) работни дена на адреса: ул.Ѓорче Петров бр.7, 100 Скопје.

Рок во кој ќе се изврши избор е write my essay од 45 дена до 120 дена во зависност од бројот на пријавените кандидати.

АПЛИЦИРАЈ ТУКА


buy excel 2007 product key download windows server 2012 r2 standard iso
  https://ehs.utah.edu/sites/all...esign-2012 key for photoshop cs6
buy autodesk revit http://www.colegsirbenfro.ac.u...-cs5-price