za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

НАЈДОБАР ОБНОВЛИВ celebrity nude ЕНЕРГЕТСКИ ПРОЕКТ

Скопски пазар е една од седумте македонски компании кои реализирале најдобри проекти за енергетска ефикасност и користење на обновливи извори за get cash now енергија со средствата на фондот на Европската банка за обнова и развој.

ЕБОР на овие компании им додели признание за успешната имплементација на проектот, чијшто резултат е milf porn значително намалување на трошоците за енергија.webseff-statuetka

Овие milf porn проекти за енергетска ефикасност се реализирани преку програмата WeBSEFF, со која се предвидени 12 милиони евра, од кои 20 отсто се доделуваат како грант. Просечниот период на поврат на инвестициите преку заштеда е 3,71 година. Во оваа програма на ЕБОР, освен Македонија вклучени се и Босна и Херцеговина и Србија, а кредитната линија изнесува 60 милиони евра.

www.webseff.com

purchase adobe captivate buy microsoft office 10
    inventor 2015 service pack microsoft office professional plus 2013 key
adobe acrobat x pro mac windows 7 x32 iso