za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

Донација

Скопски пазар А.Д. донираше средства на Американската Стопанска комора во Македонија која покрена иницијатива за собирање на потребни донации за СОС Детското село.

Традиционално по повод Денот на благодарноста, Американската Стопанска комора организираше ручек во СОС Детското село viagra online кои присуствуваа преставници од компаниите кои учестувуваа во донацијата.

detsko_selo

Со собраните донации ќе се овозможи реновирање на 6 кујни во essay writing СОС Семејните куќи, како и набавка на апарати за домаќинство, кои значително ќе го олеснат функционирањето и секојдневните обврски на СОС семејства кои се згрижени од 5-7 деца без родители и родителска грижа.

Информацијата celeb gossip беше проследена од следниве медиуми:

www.mtv.com.mk
www.mtm.mk
www.sitel.com.mk
www.press24.mk
www.mia.com.mk
price of adobe lightroom 5 upgrade http://uasd.edu.do/index.php?b...roduct-key
    3ds max download trial product key for microsoft project professional 2013
download indesign cs6 for mac mac office 2011 download