za_skopski
Дома КЛУБ КАРТИЧКА

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е short term loans да Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е активна  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е cartoon porn videos со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот месец од зачленувањето, сите корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот месец по зачленувањето и натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност hot lesbian porn да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со промет над 1.000 ден., остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува право на 2% payday loan online ПОПУСТ
- корисник со промет essay writing над 7.000 ден., остварува право на 3% ПОПУСТ
- корисник со промет над 12.000 ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- корисник со промет над 15.000 ден., остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП celebrity sextapes клуб картичка, помага да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

windows xp price australia osx mountain lion download
    adobe acrobat xi standard download trial outlook 2007 office 365 update
http://www.colegsirbenfro.ac.u...0-download http://www.colegsirbenfro.ac.u...y-purchase