za_skopski
Home КЛУБ КАРТИЧКА Клуб Картичка

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е активна  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот месец од зачленувањето, сите корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот месец по зачленувањето и натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала short term loan со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со промет над 1.000 ден., get cash now остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува право на 2% ПОПУСТ
- корисник со промет над 7.000 ден., остварува право на 3% short term loans ПОПУСТ
- корисник со black girl porn промет над 12.000 ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- writing an essay корисник со промет над 15.000 ден., остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП клуб картичка, помага celebrity porn pics да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

http://uasd.edu.do/index.php?b...tlook-2010 buy windows 7 professional full version
    https://ehs.utah.edu/sites/all...d-training windows 7 update
http://www.colegsirbenfro.ac.u...013-review final cut pro x purchase