za_skopski
Home Клуб Картичка

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е да Asian Porn Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е актив online payday loans на  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ celeb sex videos и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот месец од зачленувањето, сите essay writing корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот месец по зачленувањето и porn cartoon натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со промет cartoon porn videos над 1.000 ден., остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува право на 2% ПОПУСТ
- корисник со промет над 7.000 viagra online ден., остварува право на 3% ПОПУСТ
- корисник со промет над 12.000 ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- корисник со промет над 15.000 ден., payday loans остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП клуб картичка, помага да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

cheapest rosetta stone french best price microsoft windows xp home edition
    microsoft office professional plus 2010 download buy solidworks
autocad 2d mechanical drawings for practice http://www.colegsirbenfro.ac.u...s-download