za_skopski
Дома Клуб Картичка

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е активна  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот celeb sex tapes месец од зачленувањето, сите корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот nude celebrities месец по зачленувањето и натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со celebrity porn videos промет над 1.000 ден., остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува porn cartoon право на 2% ПОПУСТ
- корисник со промет над 7.000 ден., остварува право на celebrity nude 3% ПОПУСТ
- корисник со промет над 12.000 Black Porn ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- корисник со промет hot milfs над 15.000 ден., остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП клуб celeb news картичка, помага да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

price of office professional plus 2010 in india used rosetta stone german for sale
    photoshop 2014 download buy microsoft project 2010
windows 8 x64 iso best buy photoshop cs6