za_skopski
Home News Слободен деловен простор short term loans 2017
E-mail Print PDF

Слободен деловен простор 2017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01SkP-Kavadarci-112016SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01Пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
145 49 415
1451 414 308

Село Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
173 92 180

пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1020 130 123

пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
382 463 180

Битпазарска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
5 14 270
8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 14 270
15 12 270
16 18 270
911 42 270

Пазар Шуто Оризари
Локал бр. Површина/м2 Цена
185 11 350 ден/м2
4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 16.949
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
668 киоск/12м2 6.568

Пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1276 18 480

11 Октомври 6
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
396 47 1236

Рампа Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
329 31 323

Нас. Вардар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
386 120 433

Тафталиџе clomid online - Лондонска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
444 25 615
445 25 615
1017 16 927

Снабдувачки центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2 Цена
425 12 9.322
495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
697 12 9.322
698 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
700 21 645 dен/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2

Бит Пазар - нови локали
Локал бр. Површина/м2 Цена еур/м2
614 12 30
615 15 30
616 12 30

Објект Стара Скопска чаршија
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
840 14 338
844 14 338
856 11 338
859 26 338
860 22 338
863 17 338
864 18 338
875 10 7.373 ден.

Ексклузивно:

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 894 m2

Се пр milf porn одава деловен објект во Кавадарци на ул. Маршал Тито со површина од 2.033 m2

Се издава деловен celeb sex tapes простор на кат во Кавадарци на ул. Маршал Тито со површина од 694 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево real celebrity porn со површина од 3.000 m2

- асвалтно phone porn плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 milf porn 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ essay writing service БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

0 celebrity nude 2 2 404 112

 

download microsoft powerpoint mac 2007 autodesk inventor 2011 software
    download microsoft office access 2007 office 2013 oem download
office 2013 cost windows 7 server