za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

Скопски пазар им се заблагодари на black girl porn своите пензионери

Успехот на Скопски пазар секојдневно online payday loans го градат повеќе од 600 вработени кои несебично го даваат својот придонес кон успешно функционирање на компанијата.DSC_0056

Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен креира позитивна атмосфера што го создава единството не само внатре во системот cartoon porn videos туку и надвор, при секој контакт со партнерите, клиентите, пријателите.

Со наближување на новогодишните празници, компанијата одбележа уште една година успешно работење по кој повод традиционално milf porn организираше свечен ручек и неформално дружење за пензионираните вработени во Ресторан 14.

На овој начин симболично се одбележа долгогодишното пријателство кое ги врзува компанијата и нејзините вработени, дури и celebrity porn videos откако ќе заминат во пензија.

Настанот беше уште еден celebrity news начин на кој компанијата им се заблагодари на своите пензионирани вработени за трудот кој го вложиле во создавањето и успешното работење наDSC_0058 компанијата, како и добра работна средина за себе, за своите write my essay for me колеги и за потрошувачите.

DSC_0064
buying indesign photoshop discount code
    https://ehs.utah.edu/sites/all...5-download buy windows 7 home basic
windows 7 francais iso photoshop cs6 keyboard shortcuts mac