za_skopski
Дома Прес Центар Вработените се столбот на кој се потпира успехот на celeb sex tapes една компанија
Е-пошта Печати PDF

Вработените се столбот на кој се потпира успехот на една компанија

Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен поединечно создава позитивна атмосфера која лесно се phone porn забележува и која е битна не само за вработените, туку и за сите кои доаѓаат во контакт со нив.zvezdi2014

Скопски пазар со години наназад својот успех им го должи на сите вработени кои посветено работат и celebrity porn videos придонесуваат за доброто на компанијата, кои достоинствено и професионално си ја завршуваат својата работа секој ден и со тоа директно го градат имиџот на компанијата пред нашите соработници и пред целата јавност.

Затоа и оваа година традиционално Скопски па зар го вреднуваше трудот на своите најдобри вработени и како признание за посветеното работење им ја додели наградата Златна ѕвезда.

Скопски пазар е една од ретките компании кои можат да се пофалат со лојалност на своите вработени која трае со децении. Меѓу вработените на Скопски пазар имало и се уште има такви кои повеќе од десет и дваесет години работат во компанијата и тоа за нас е не само вистинска чест туку и одговорност да продолжиме да градиме добри услови за работење и атмосфера на почитување на трудот на вработените. Традиционалното доделување на наградата златник за оние вработени кои имаат повеќе од една деценија стаж во компанијата е само уште едно признание за тоа колку компанијата ја цени и почитува нивната лојалност.

nagradeni2014
download windows 7 64 bit oem price of mac office 2010
    upgrade to lightroom 5 from 4 online word 2010
download adobe acrobat x pro install photoshop cc