za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор август 2018
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор август 2018

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017 SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01 SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01

пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
145 48,8 415
159 14,5 645
167 15 645
1451 414 308

 

село Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
173 92 180

 

пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1020 130 123

 

пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
240 36 415
241 20 415
2411 20 415

 

ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
382 463 180

 

бул. 3-та Македонска бригада 76
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
887 220 309
889 400 309
894 736 309

 

Битпазарска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
5 13,5 270
8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 13,5 270
15 12 270
16 17,6 270
877 20,5 270
911 42 270

 

пазар Шуто cartoon porn videos Оризари
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
185 11,3 350 ден/м2
4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 16.949
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
668 киоск/12м2 6.568

 

пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
292 10 480
297 41 480
1276 18 480

 

Рампа essay writing service Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
329 31 323

 

Пролет
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
390 39 645
391 41 645

 

Нас. Вардар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
386 120 432,6

 

Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
444 25 615
445 25 615
437 25 615

 

СП Планет
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
977 6,5 927

 

Снабдувачки hot lesbian porn центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2 Ценa
425 12 9.322
495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
669 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
700 21 645 ден/м2
701 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2

 

Бит Пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
839 16 338
840 13,7 338
844 13,6 338
856 10,6 338
859 26,4 338
860 21,6 338
864 17,5 338
875 10 7.373 ден.

Ексклузивно:

Се издава деловен простор во Скопје на ул. Ѓорче Петров бр.7 со површина од 630 m2 (2кат СП Планет), отворен простор со можност за преградување за административна намена

Се издава деловен простор во населба Мичурин на ул. Анастас Митрев 3А со површина од 378 m2

Се издава деловен простор во пазар Шуто Оризари на ул. Шуто Оризари 55 со површина од 385 m2

Се продава деловен простор со земј hottest celebrities иште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр. 5 и тоа објект подрум 1896 m2 и приземје 963 m2, како и земјиште во површина од 2.648 m2

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 894 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт porn cartoon 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ Shemale Porn 18% ДДВ

Сектор за celebrity nude деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 short term loans 404 112

windows xp oem pricing buying powerpoint mac
    autodesk 3ds max 2011 activation code adobe photoshop cc 32 bit
autocad lt 2014 download microsoft office starter 2010 download