za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор август 2019
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор август 2019

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01

пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
145 48,8 415
159 14,5 645
1451 414 308
1158 34 645
село Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
173 92 180
пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1020 130 123
пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
240 36 415
241 20 415
2411 20 415
ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
382 463 180
Добиточен пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
252 150 180
бул. 3-та Македонска бригада 76
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
894 736 309
Битпазарска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 13,5 270
16 17,6 270
877 20,5 270
пазар essay writing service Шуто Оризари
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
184 43 350 ден/м2
185 11,3 350 ден/м2
4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 16.949
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1276 18 480
Расадник
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1765 577 492
653 57 180
Рампа Кисела cartoon porn videos Вода
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
304 37 1854
329 31 323
330 147 492
Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
437 25 615
Снабдувачки центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2 Ценa
425 12 9.322
495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
669 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
701 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
Бит Пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
839 16 338
840 13,7 338
844 13,6 338
845 10 338
859 26,4 338
860 21,6 338
864 17,5 338
875 10 7.373 ден.
Зелен Пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
342 20 645
352 12 993
358 10 993
372 20 645
643 11.6 993

Ексклузивно:

Се издава деловен простор во hot lesbian porn Скопје на ул. Ѓорче Петров бр.7 со површина од 515 m2 (2кат СП Планет), отворен простор со можност за преградување за административна намена

Се издава деловен простор во пазар Шуто Оризари на ул. Шуто Оризари 55 со површина од 385 m2

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр. 5 и тоа објект подрум 1896 m2 и приземје hottest celebrities 963 m2, како и земјиште во површина од 2.648 m2

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, Shemale Porn 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ porn cartoon БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за celebrity nude деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 short term loans 404 112


buying microsoft office 2007 cheap http://uasd.edu.do/index.php?b...er-oem-key
    https://ehs.utah.edu/sites/all...15-32-bits windows 7 for mac
autocad 2011 lt download project 2010 key