za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор мај 2020
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор мај 2020

SPPLANET
SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017
SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01
SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина cartoon porn videos ден/м2

144 462 308
145 48.8 415
155 23 645
159 14.5 645
168 15 645
1158 34 645
1451 414 308

 

Село Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна hot lesbian porn закупнина ден/м2

173 92 180

 

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

 

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20

415

2411

20

415

 

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

 

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

 

Бул. 3-та essay writing service Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

995 503 430
1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369

 

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11.3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

16949
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568

 

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

6 17 270
8 12 270
10 9 270
12 12

270

13 15

270

14 13.5

270

16 17.6

270

877 20.5

270

 

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

286 25 480
288 18 480
289 18 480
292 10 480
275 37 480
276 37 480
1276 18 480
2751 20 480

 

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 57 180

 

Населба Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

385 356 432
386 120 309

 

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

329 31 323

 

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 993
342 20 645
345 11 993
346 8 993
353 9 1030
358 10 993
359 10 1246
372 20 645
643 11.6 993

 

Тафталиџе - hottest celebrities Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

443 44 645
444 25 645
1439 22.5 645

 

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

618 12 9322
619 12 9322
905 16 9322
909 16 9322
701 21

645 ден/м2

702 21

645 ден/м2

703 21

645 ден/м2

728 21

645 ден/м2

758 34

250 ден/м2

7671 179

250 ден/м2

 

Бит Пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373 ден.
Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се издава деловен простор во Тафталиџе на ул. Лондонска бр.6 за намена Ресторан во површина 162 м2 + тераса 313 м2.

Се издава деловен простор во пазар Шуто Оризари на ул. Шуто Оризари 55 во површина од 385 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со Shemale Porn површина од 789 m2

Се издава простор во porn cartoon с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со celebrity nude дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за short term loans деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 nolvadex online 404 112
purchase windows 8 online download 2010 microsoft office starter
    https://ehs.utah.edu/sites/all...roduct-key purchase dreamweaver cs6
windows 7 update not working http://www.colegsirbenfro.ac.u...ofessional