za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен hot lesbian porn простор септември 2021
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор септември 2021

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина milf porn ден/м2

144 462 308
145 48,8 415
1451 414 308

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина hottest celebrities ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна cartoon porn videos закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369

Пазар Шуто short term loans Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11,3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

4 14 270
5 13,5

270

6 17

270

12

12 270
13 15

270

14 13,5

270

16 17,6

270

877

20,5

270

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

275 37 480
276 37 480
1276 18 480
2742 12 240

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492

Рампа Shemale Porn Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

305 31 927
329 31 323

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
446 47 645
447 86,5 645
1024 15 927

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
701 21 645 ден/м2
702 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
738 14 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2

Бит Пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

844 13,6 338
859 26,4 338
865 26,1 338
866 23,1 338

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 20 645
344 24,15 786
345 11 993
346 8 993
352 12

993

357 12 993
358 10 993
643 11,6 993
644 10,1 993

пазар Буњаковец

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

118 9,5 15.254

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје porn cartoon 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница бб со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава простор во с. Трубарево со nolvadex online површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Телефон за конаткт celebrity nude 2 404 112, 071 321 450

rosetta stone german cheapest purchase windows xp for mac
    cs6 master collection trial download https://ehs.utah.edu/sites/all...s-download
windows 7 home premium 64 bit download http://www.colegsirbenfro.ac.u...oad-gratis