za_skopski
Дома Визија
Е-пошта Печати PDF

Визија

Шест децениската историја на Скопски пазар направи нераскинлива композиција на идеи, работа и визионерство. Таа историја во себе celeb gossip обедини генерации кои од секоја тезга умееја да направат пазар, а од секоја желба на потрошувачот да направат општ благодет.

Тие генерации, секоја во своето време, во претпријатието вградуваа дел од себе, правејќи Скопски Пазар да биде не само неминовен составен дел на градот, туку да биде дел од неговата душа и celebrity nude битисување.

Од првата зделка на тезгата и првата фактура, па се до ден денес, во времето на модерните капацитети и услуги. Додека времињата го диктираа своето, а генерациите ги следеа тековите и барањата на граѓаните, визиите останаа. Останаа да celebrity porn поврзуваат.

Нашата визија е да бидеме модерна и иновативна компанија, отворена за прифаќање нови идеи, високо clomid online ценета од купувачите на кои им служиме, од нашите соработници и вработени, како и од заедницата во која работиме.

Нашата главна цел е да креираме вредност за нашите купувачи со која ќе ја заслужиме нивната доверба и лојалност, да бидеме столб врз кој ќе се гради успехот на сите наши соработници, како и најдоброто место за работа за нашите вработени.

Остварувањето на нашата визија се темели на задржување на стапката на раст на компанијата во изминатите celeb sex videos години, на отвореноста за идеи што го унапредуваат работењето и на ентузијазмот со кој му се пристапува на секој нов инвестициски проект.

 

http://uasd.edu.do/index.php?b...w-software discount office 2013 employees
    adobe photoshop cc 2014 download oem windows 7 professional
http://www.colegsirbenfro.ac.u...se-upgrade http://www.colegsirbenfro.ac.u...r-cs6-full