Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Организациска шема

Управувањето со Скопски пазар АД Скопје е организирано според двостепениот систем, согласно со Законот за трговски друштва, односно со друштвото управуваат надзорен и управен одбор. Компанијата се состои од 6 сектори:

- сектор за заеднички услуги;

- сектор за phone porn финансии;

- cartoon porn videos сектор за информациска технологија;

- celebrity news сектор за трговија и угостителство;

- porn cartoon сектор за маркетинг;

- сектор за пазари и nolvadex online недвижности

 

org-shema

buy windows xp download 2010 visio professional
    office 2010 64 bit sp2 adobe cc master collection mac serial
install adobe acrobat x pro microsoft office professional plus 2010 trial