za_skopski
Дома Брендови Деловен простор
Е-пошта Печати PDF

Деловен простор

deloven1

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска celebrity porn tapes дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

 

Информации за  слободен деловен простор за издавање под закуп 

 

buy excel 2011 mac download acrobat professional 10
    dreamweaver cs6 windows https://ehs.utah.edu/sites/all...er-edition
lightroom 5 installer chief architect premier x6 full