za_skopski
Дома Кариера Грижа за вработените
Е-пошта Печати PDF

Вработени

vraboteni-vozrastНашата компан celebrity porn ија ги поддржува основните човекови права во сите сфери на дејствување. Ги почитува еднаквите права и можности, различноста (на половите, националноста, квалификациите), го промовира и го охрабрува дијалогот помеѓу вработените, како и коректното однесување.

Компанијата Скопски пазар АД, според законот и општиот колективен дого milf porn вор, во целост ги извршува обврските за социјално и за пензиско осигурување, како и за заштита при работа и повреда на работното место.

Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен создава позитивна атмосфера write my essay што го создава единството не само внатре во системот туку и надвор, при секој контакт со партнерите, клиентите, пријателите.

Грижата за вработените во Скопски Пазар започнува од првиот работен ден. Основна определба на компанијата е почитување на еднаквите права и можности за сите вработени и креирање на средина во која ќе се охрабрува тимското работење и коректното однесување.

vraboteni-obrazovanieСкопски пазар го вреднува напорот на секој вработен во создавањето добра работна средина за себе, за своите колеги, за потрошувачите. Вработените имаат можност да ги надградат своите вештини и познавања од повеќе области. Само во последните неколку години се одржани голем број на едукации за познавање на асортиманот на производи, за унапредување на менаџирањето, усовршување на комерцијалното работење и други.

Трудот и лојалноста на вработените се најголемиот стожер на успехот на Скопски Пазар. Затоа секоја година, Скопски Пазар ги доделува статуетките Златна ѕвезда за phone porn најдобрите вработени во категориите: продавачи со најдобра услуга, најдобар раководител на маркет и најдобар раководен тим. Статуетките се признание на нивната посветеност кон работата.

Скопски Пазар никогаш не ги заборави и луѓето што некогаш работеле во компанијата, пензионерите. Ниту нив, ниту нивните семејства. Тоа што тие оставиле дел од себе во Скопски Пазар не само што не обврзува на грижа кон нив, туку porn cartoon долгогодишното заедничко работење во компанијата прерасна во искрено пријателство.

Денес, Скопски Пазар со право може да се гордее со успешното работење кое во главно се темели на взаемната поддршка, грижата и добрите односи меѓу сите членови на големото семејство.

Тоа семејство cartoon porn videos денес брои 540 вработени.

buy final cut express for mac buy office 2013 product key
    product key office 2010 home and student autodesk autocad mechanical 2014
windows 8 download torent iso 64 bit purchase ms office 2013