za_skopski
Дома Брендови СП Планет
Е-пошта Печати PDF

СП Планет

sp_planet

СП ПЛАНЕТ – celebrity porn Спој на бизнис и комуникација

“СП Планет”, во населбата Ѓорче Петров во Скопје, е типичен пример за модерна комуникација на релација компанија – клиент.

Објектот вреден 9 милиони евра се простира на површина од celebrity porn videos 8.843 квадратни метри на четири ката, а располага со 105 места за паркирање.

Центарот, кој е во функција на жителите на општината Ѓорче Петров, но и пошироко, нуди услуги во Bbw Porn продажните места на Аптека "Еурофарм", телекомуникацискиот оператор VIP ONE,експозитура на Комерцијална банка, milf porn Салонот за мебел "ПРИМА МЕБЕЛ" и Маркетот Зур.

Во СП Планет е сместена и Дирекцијата на cash advance Скопски пазар АД Скопје.

 

 

Повеќе diflucan online инфомарции на www.spplanet.com.mk

http://uasd.edu.do/index.php?b...e-audition microsoft office best buy
    product keys for windows 8 https://ehs.utah.edu/sites/all...l-download
http://www.colegsirbenfro.ac.u...llation-id autodesk revit architecture 2015 download