za_skopski
Дома Брендови СП Планет
Е-пошта Печати PDF

СП Планет

sp_planet

СП ПЛАНЕТ – short term loans Спој на бизнис и комуникација

“СП Планет”, во населбата Ѓорче Петров во Скопје, е типичен пример за модерна комуникација на релација phone porn компанија – клиент.

Објектот вреден 9 милиони евра се простира на површина од celeb sex tapes 8.843 квадратни метри на четири ката, а располага со 105 места за паркирање.

Центарот, кој е во функција на жителите на општината Ѓорче Петров, но и пошироко, нуди услуги во nude celebrities продажните места на Аптека "Еурофарм", телекомуникацискиот оператор VIP ONE,експозитура на Комерцијална банка, online payday loans Салонот за мебел "ПРИМА МЕБЕЛ" и Маркетот Зур.

Во СП Планет е сместена и Дирекцијата на milf porn Скопски пазар АД Скопје.

 

 

Повеќе milf porn инфомарции на www.spplanet.com.mk

purchase 2007 office product key dreamweaver discount code
    windows 7 ultimate download microsoft adobe acrobat x pro download mac
http://www.colegsirbenfro.ac.u...vation-key autodesk autocad architecture 2014 fundamentals