za_skopski
Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Маркети

Компанијата Скопски пазар АД Скопје располага со 7 современи супермаркети под името "СП Маркет", 3 дисконти под името "Макси Д"

СП маркетите и Макси Д дисконтите се вистинска дефиниција за успешно деловно работење што ги обединува високопрофесионалната долгорочна стратегија и грижата за клиентот.

Слоганот со кој milf porn беа промовирани СП маркетите, „ПОВЕЛЕТЕ КОМШИЈА“ ста essay writing service на филозофија на бизнисот-секогаш тука, на време и со се што му е потребно на потрушувачот.sp-market

За речиси 16 годишното постоење СП маркетите наметнаа темпо на следење на современото тргување и ги кренаа стандардите на професионализмот во водењето zithromax online бизнис.

Како потврда за успешното работење write my essay СП маркетите ја добија статуетката „Меркур“ и првата награда на манифестацијата „Месец на трговијата“, и двете признанија за celebrity nude најдобро естетски уреден малопродажен објект и најдобар трговски тим.

Макси Д дисконтите беа hot lesbian porn отворени како реализација на постојаниот стремеж за што поголема грижа за потрошувачите http://pharmaciemg.fr/tablette/flagyl-sans-ordonnance/. Од 2002 година од кога беше celebrity porn отворен првиот таков дисконт, тие се етаблираа како типичен пример за тоа што треба да поседува еден дисконт-маркет и како треба да функционира еден таков систем на бизнис.

И маркетите и дисконтите денес се постојана дестинација essay writing за граѓанинот во контекст на секојдневните потреби.


 

windows 7 professional oem key filemaker pro 11 advanced
    windows 7 ultimate vs professional windows 7 forgot admin password
autodesk inventor professional 2012 download autocad building design suite premium 2014