za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

Се отвори СП Маркет во hot milfs Тафталиџе

На 24.12.2011 година Скопски пазар а.д. го отвори својот 7-ми по ред СП Маркет кој се наоѓа во Asian Porn населбата Тафталиџе во Скопје.

Новата инвестиција на Скопски пазар обезбеди 40 нови вработувања и нуди можност за граѓаните да избираат од богатиот асортиман на СП маркетот со над 15000 производи. Новиот продажен објект со површина од 2000 метри квадратни е изграден во рамките на модернизираниот зелен пазар во населбата Тафталиџе, а на граѓаните им нуди celeb sex tapes многу содржини: пекарница, хемиско чистење, часовничар, клучар итн.


Слики од write my essay маркетот:

https://pharmacieviagra.com/

Работното време на маркетот е од 7 до 22 часот, а за полесен пристап на online payday loans граѓаните до објектот обезбеден е паркинг-простор за 85 возила.

 


discount office 2013 teachers microsoft project 2010 price
    cs6 master collection trial download https://ehs.utah.edu/sites/all...s-download
windows 7 professional service pack 1 download illustrator cs6 cd key