za_skopski
Дома Топлотека - Анкетен Прашалник
Топлотека - Анкетен Прашалник

Топлотека - Анкетен Прашалник

ПОЛ(*)
Invalid Input

ВОЗРАСТ(*)

Invalid Input

ОБРАЗОВАНИЕ(*)

Invalid Input

РАБОТЕН СТАТУС(*)

Invalid Input

(*)
Invalid Input

Малолетни членови се:
Invalid Input

Колку често се готви во вашиот дом?(*)

Invalid Input

Кој во вашето семејство начесто ги готви семејните ручеци:(*)

Invalid Input

Дали често ручате во ресторан?(*)

Invalid Input

Кои ресторани најчесто ги посетувате?
Invalid Input

Дали купувате готвено nude celebrities јадење за дома?(*)

Invalid Input

Каде најчесто купувате готвено јадење за дома?(*)

Invalid Input

Што најчесто купувате од готвени јадења?(*)

Invalid Input

Во кои прилики купувате готвени јадења?(*)

Invalid Input

Н celebrity nude а скала од 1 до 5, каде 1=воопшто не се согласувам, а 5=целосно се согласувам, до која мера се согласувате со следните тврдења:

Готвената храна што ја купувам е повкусна од онаа која се спрема во моето семејство =
Invalid Input

Готвената храна што ја купувам е поскапа во hot lesbian porn однос на трошокот за припрема на истото јадење дома
Invalid Input

Готвената храна што ја купувам е наменета само за оние со динамично секојдневие
Invalid Input

Готвената храна што ја купувам е помалку здрава од домашно приготвените јадења
Invalid Input

Дали сте real celebrity porn пробале некои од готвените јадења во Топлотека, достапни во СП маркетите?

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Кој е вашиот став за менито на Топлотека?

Цените се:

Invalid Input

Изборот е:

Invalid Input

Недостасува повеќе:

Invalid Input

Хигиената е:

Invalid Input

Од вработените очекувам:

Invalid Input

Ве молиме, доколку имате Ваши сугестии, размислувања, предлози или критики, наведете ги подолу:
Invalid Input

Ви благодариме на одвоеното време

Ваш СП Маркет

adobe cs6 production premium price buy microsoft office 2007 professional upgrade
    word 2010 software buy windows 7 licence
revit for interior design space planning oem windows 7 home premium