za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на teen celebrity porn сајтот на Скопски пазар!

Скопски па зар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компани kamagra online јата ја врши преку првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно celebrity nude наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска cartoon porn videos дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и сопствена угостителска milf porn дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, black girl porn населба Тафталиџе.

microsoft access 2010 best price buying office 2007 small business
    revit download trial https://ehs.utah.edu/sites/all...dows-8-iso
buy 3ds max 2015 adobe lightroom 5 mac serial