za_skopski
Дома Финансии
Е-пошта Печати PDF

Финансии

Со успешното работење Скопски пазар АД Скопје дава свој придонес за пошироката заедница, односно преку редовното плаќање на своите обврски во вид на корпоративен данок, на данок на додадена вредност и на други давачки од кои се финансираат редовните активности на пошироката заедница.

cheapest photoshop cs3 uk http://uasd.edu.do/index.php?b...er-oem-key
    acrobat 10 pro extended https://ehs.utah.edu/sites/all...er-edition
microsoft office professional plus 2013 sp1 product key for microsoft office 2010 home and student