za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор 2019
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор 2019

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01Пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2

Цена ден/м2

145 48.8 415
1451 414 308
159 14.5 645
1158 34 645

Село Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
173 92 180

пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1020 130 123

пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
382 463 180

Битпазарска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 13.5 270
16 17.6 270
877 20.5 480

Пазар Шуто Оризари
Локал бр. Површина/м2 Цена
184 43 350 ден/м2
185 11.3 350 ден/м2
4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 16.949
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
Пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
292 10 480
1276 18 480

Рампа Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
329 31 323
330 147 492

Бул. 3-та Македонска Бригада 76
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
892 736 309
995 503 430
1893 116 369
894 736 309

Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
437 25 615
447 86.5 615

Снабдувачки центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2 Цена
425 12 9.322
495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
701 21 645 ден/м2
702 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2

Бит Пазар 
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373

Зелен пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
342 20 645
345 11 993
358 10 993
372 20 645
643 11.6 993
Расадник
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1765 577 492
653 57 180
Добиточен пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
252 150 180

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерциојален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петроб 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се издава деловен простор во пазар Шуто Оризари на ул. Шуто Оризари 55 во површина од 385 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 112

 

microsoft office 2010 home and business purchase parallels software
    autodesk smoke 2015 download upgrade windows 7 to 64 bit
office 2013 cost buy windows 7 amazon