za_skopski
Дома Прес Центар ЗЛАТНА SВЕЗДА за Најдобар вработен во 2013
Е-пошта Печати PDF

ЗЛАТНА SВЕЗДА за Најдобар вработен во 2013

Скопски Пазар А.Д. и оваа година потврди дека го цени трудот и лојалноста на своите вработени и по тој повод беа доделени статуетките „ЗЛАТНА ЅВЕЗДА“ за најдобрите вработените во 2013 година.

Доделувањето се одржа на 29.12.2013 година во "Ресторан 14", во присуство на претседателот на Управниот одбор на компанијата г-дин Сашо Давитковски.


zlatna-zvezda_2013-logo

СЕКТОР ТРГОВИЈА:
- Јасмина Јовеска
- Виктор Огњановски
- Дејан Радевски

СЕКТОР ЗА УСУГИ НА ПАЗАРИТЕ:
- Сулејман Гани


СЕКТОР ЗА РАЗВОЈ И ИНВЕСТИЦИИ:
- Ана Костадинова


СЕКТОР ЗА ОПШТИ И КАДРОВИ РАБОТИ:
- Снежана Мицевска
- Анета Гаштарова

СЕКТОР ЗА МАРКЕТИНГ:
- Марија Тасиќ

СЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ И СМЕТКОВОДСТВО:
- Маја Славкова

СЕКТОР ЗА ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА:
- Сашо Баштовански

zlatna-zvezda_2013http://uasd.edu.do/index.php?b...-coreldraw cheapest 2010 outlook
    windows 7 ultimate service pack 1 download mac office 2011 download
serial adobe acrobat 11 cheap windows 7 desktop