za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор ноември 2019
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор ноември 2019

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017
SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01
SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01
Пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

145 48.8 415
1451 414 308
159 14.5 645
1158 34 645
Село Бутел
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

173 92 180
пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123
пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415
ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180
Добиточен пазар
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

252 150 180
Бул. 3-та Македонска Бригада 76
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

892 736 309
995 503 430
1890 15 369
1893 116 369
894 736 309
Пазар Шуто Оризари
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден.

184 43 350 ден/м2
185 11.3 350 ден/м2
4 киоск/10 м2 5424
664

киоск/12 м2

16949
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568
Битпазарска
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 13.5 270
16 17.6 270
877 20.5 270
Пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

292 10 480
1276 18 480
Расадник
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 57 180
Рампа Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

329 31 323
330 147 492
914 28 927
Зелен пазар
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

342 20 645
345 11 993
352 12 993
358 10 993
372 20 645
643 11.6 993
Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

437 25 615
447 86.5 615
Снабдувачки центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
701 21 645 ден/м2
702 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2
Бит Пазар
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерциојален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петроб 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се издава деловен простор во пазар Шуто Оризари на ул. Шуто Оризари 55 во површина од 385 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 112


http://uasd.edu.do/index.php?b...s-2010-buy photoshop cs4 student pricing
    acrobat xi standard for mac https://ehs.utah.edu/sites/all...cture-2014
windows 8 product key 2015 adobe acrobat price comparison