za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор откомври 2020
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор откомври 2020

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

144 462 308
145 48.8 415
159 14.5 645
1451 414 308

Село Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

173 92 180

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

995 265 309
1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

179 17.5

350 ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11.3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

16949
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

5 13.5 270
6 17

270

10

9

270

12 12

270

13 15

270

14 13.5

270

16

17.6

270

877

20.5

270

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

286 25 480
292 10 480
275 37 480
276 37 480
1276 18 480

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 57 180

Населба Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

328 31 927
329 31 323

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 993
342 20 645
345 11 993
346 8 993
352 12 993
353 9 1030
358 10 993
359 10 1246
643 11.6 993

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

446 47 645
447 86.5 645

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
700 21

645 ден/м2

701 21

645 ден/м2

702 21

645 ден/м2

703 21

645 ден/м2

728 21

645 ден/м2

738 14

645 ден/м2

758 34

250 ден/м2

7671 179

250 ден/м2

Бит Пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
856 10.6 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373 ден.

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница бб со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 112
buy microsoft office 2010 product key card price of windows xp pro in india
    maya 2015 download adobe illustrator cs6 buy
microsoft office professional plus 2013 installation buy windows 7 64