za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор јануари 2021
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор јануари 2021

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

144 462 308
145 48.8 415
159 14.5 645
1451 414 308

Село Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

173 92 180

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11.3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

5 13.5

270

6 17

270

10 9

270

12

12 270
13 15

270

14 13.5

270

16 17.6

270

877

20.5

270

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

286 25 480
292 10 480
275 37 480
276 37 480
1276 18 480

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 57 180

Населба Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

329 31 323
Бихачка
Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2
514 38.6 742
1514 23 186

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 20 645
345 11 993
346 8 993
352 12 993
353 9 1030
358 10 993
359 10 1246
643 11.6 993

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
446 47 645
447 86.5 645

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
701 21 645 ден/м2
702 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
738 14 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2

Бит Пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
856 10.6 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373 ден.

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница бб со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 112

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

179 17.5

350 ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11.3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568
microsoft office 2010 home and business purchase parallels software
    autodesk smoke 2015 download upgrade windows 7 to 64 bit
office 2013 cost buy windows 7 amazon