za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор јули 2021
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор јули 2021

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

144 462 308
145 48.8 415
1451 414 308

Село Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

173 92 180

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11.3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

3 28 270
4 14 270
5 13.5

270

6 17

270

10 9

270

12

12 270
13 15

270

14 13.5

270

16 17.6

270

877

20.5

270

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

275 37 480
276 37 480
1276 18 480
2742 12 240

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

305 31 927
329 31 323

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
446 47 645
447 86.5 645
1024 15 927

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
701 21 645 ден/м2
702 21 645 ден/м2
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
738 14 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2

Бит Пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

839 16 338
840 13.7 338
844 13.6 338
845 10 338
859 26.4 338
860 21.6 338
864 17.5 338
875 10 7373 ден.

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 20 645
345 11 993
346 8 993
353 9.1 1030
357 12 993
358 10 993
643 11.6 993

 

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Ќемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1896 м2 и приземје 963 м2, како и земјиште во површина од 2648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница бб со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 112
how much does windows 7 cost indesign cs4 mac download
    photoshop price uk photoshop cs5 for sale
mac office 2011 product key surface pro office 2013