Деловни Простории

cropped-Skopski-Pazar-Element_SP-Logo-green.png

Скопски Пазар

управува со 12 зелени пазари со капацитет од околу 2.700 продажни места-тезги

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.