СП ПЛАНЕТ

ЗА НАС > СП ПЛАНЕТ

СП ПЛАНЕТ- Спој на бизнис и комуникација

“СП ПЛАНЕТ”, во населба Ѓорче Петров во Скопје, е типичен пример за модерна комуникација на релација компанија – клиент. Објектот кој се наоѓа на 4 ката и кој располага со 30 паркинг места нуди услуги во продажните места на аптеката “Еурофарм”, телекомуникацискиот оператор “ВИП ОНЕ”, експозитурата на “Комерцијална Банка”, германската дрогерија “ДМ”, специјалната болница по нефрологија “ДИАМЕД” како и маркетот “ЗУР”. Дополнително во СП ПЛАНЕТ се наоѓа и дирекцијата на “Скопски Пазар АД Скопје”.

sp planet

Ѓорче Петров, Скопје

8.843

4 ката

30