Пазари

ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ > ПАЗАРИ

Скопски Пазар

Во изминатите повеќе од шеесет години Скопски пазар има оформено и уредено повеќе пазаришни капацитети. Компанијата управува со 12 зелени пазари со капацитет од околу 2.700 продажни места-тезги

ЗЕЛЕН ПАЗАР

Зелен Пазар ги опслужува жителите од централното градско подрачје, како и дел од Кисела Вода, Пржино и Капиштец.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

БИТ-ПАЗАР

Бит-пазар е главниот снабдувачки центар во Скопје и најголем пазар воопшто во Република Македонија. 

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР БУЊАКОВЕЦ

Пазарот во Буњаковец снабдува дел од жителите на централното градско подрачје, Буњаковец и Дебар Маало.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ТАФТАЛИЏЕ

Пазарот во Тафталиџе ги снабдува граѓаните од населбата Тафталиџе I и II, Трнодол, како и дел од населбата Карпош.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР АЕРОДРОМ

Пазарот во Јане Сандански ги снабдува жителите на населбата Јане Сандански, Лисиче и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ДРАЧЕВО

Пазарот во Драчево ги снабдува жителите од населбата Драчево и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ЧЕНТО

Пазарот во Методија Андонов-Ченто ги снабдува жителите од населбите Методија Андонов – Ченто, Стајковци, Инџиково и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР АВТОКОМАНДА

Пазарот во Автокоманда ги снабдува жителите на населбата Автокоманда, како и дел од жителите на Железара, Керамидница и на други места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ЃОРЧЕ

Пазарот во Ѓорче Петров ги снабдува жителите од населбата Ѓорче Петров, Влае, Сарај, Карпош и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ЧАИР

Пазарот во Чаир ги опслужува граѓаните од населбите Чаир, Топанско Поле и дел од населбата Железара..

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР БУТЕЛ

Пазарот во Бутел ги опслужува жителите на населбата Бутел и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот

ПАЗАР ШУТО ОРИЗАРИ

Пазарот во Шуто Оризари ги снабдува жителите на населбата Шуто Оризари, како и дел од Топанско Поле и околните места.

Работно време од:

07:00 часот до 18:00 часот