za_skopski
Дома Прес Центар ПРОЕКТ: Бит Пазар
Е-пошта Печати PDF

ПРОЕКТ: Бит Пазар

Почитувани,

Скопски пазар celebrity nude АД Скопје како дел од својата развојна инвестициона програма за 2016 година, ја НАЈАВУВА новата инвестиција за целосна реконструкција на пазарот Бит пазар.SkP_corp_Bitpazar_slika_3_022016-01

Со оваа инвестиција се предвидува поставување на 1.000 нови тезги, целосно обновување на инфраструктурата на пазарот (водовод и канализација), целосно покривање на пазарот со отварање на нови 230 паркинг celebrity nude места во short term loans рамките на локацијата и нов деловен milf porn простор во површина од 600 м2.

Со реализацијата на овој проект за нашите ценети сограѓани ќе овозможиме нов модерен начин на пазарење, како и подобрување на функционалноста и условите за работење на корисниците.

Истовремено, ги повикуваме сите заинтересирани изведувачи чија дејност е во доменот на бараните kamagra online активности, да достават свое портфолио до Скопски пазар АД Скопје, ул. Ѓорче celebrity sextapes Петров бр. 7, СП Планет, 1000 Скопје, на е-мail: Оваа е-пошта е заштитена black girl porn од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , со цел реализација milf porn на овој проект на најбрз и најпрофесионален начин.

SkP_corp_Bitpazar_slika_1_022016-01 SkP_corp_Bitpazar_slika_2_022016-01
buy windows 7 code cheapest 2010 outlook
    office 2010 starter edition download windows 7 x64 ultimate
autocad inventor professional suite 2010 microsoft office 2011 product key