za_skopski
Дома Прес Центар Меѓународна конференција за пазари
Е-пошта Печати PDF

Меѓународна конференција за пазари

Скопски Пазар АД зема активно учество на II Меѓународната конференција за дејноста пазари која celeb sex videos се одржа во Палич, Суботица, Републија Србија од 06 до 08 Април 2016 година.

Согласно организацијата на истата се изврши посета на пазарите phone porn во Ниш, Нови Сад и Суботица, работни средби со раководството на горенаведените пазари, како и активно учество во рамките на конференцијата каде се одржаа три20160408_124423 панел дискусии на тема:

 1. Прв панел со тема: Прилагодување на дејноста на пазарните предизвици на 21 milf porn век, односно:
  • начин на борба essay writing против се поизразената конкуренција на други облици на тргување
  • инвестиции
  • инфраструктура
  • анимирање на потрошувачите преку промо кампањи и сл.
 2. Втор панел со тема: модел nude celebrities и на формирање на цена, издавање на продажен простор под закуп, наплата и сл.
 3. Трет панел со тема: Протокол за соработка. 


Согласно предвидените теми на панел дискусиите, преку презентација се најави целосната реконструкција на пазар Бит celebrity sextapes Пазар, како и новата инвестиција во општина Аеродорм, нов пазар со маркет според најсовремени стандарди, а согласно развојната програма на Скопски Пазар АД за 2016 година.

 

subotica_buvljak-2 20160407_124404

 

 


buy 2007 access product key windows 7 price canada
  https://ehs.utah.edu/sites/all...pa%C3%B1ol https://ehs.utah.edu/sites/all...x6-for-mac
download office 2011 mac microsoft windows 7 professional 64 bit